Service si Aplicatii pentru Echipamente Medicale

Asigurăm service în toată țara

Pe lângă activitatea principală de furnizare a echipamentelor medicale, asigurăm și suport tehnic spitalelor, clinicilor și cabinetelor medicale, atât în perioada de garanție cât și post-garanție.

Respectăm toate standardele impuse de autoritățile locale și am obținut toate autorizațiile prevăzute de autoritățile de reglementare: CNCAN, Ministerul Sănătății etc.

Personal calificat

În echipa noastră de service, avem ingineri cu competențe și instruiri continue asigurate de furnizorii noștri internaționali, asigurând astfel un nivel de top al asistenței tehnice pentru aparatura noastră medicală.

Compania noastră reprezintă în România producători internaționali de echipamente medicale de primă clasă.

Pentru echipamentele medicale furnizate de noi asigurăm asistență tehnică în toate județele țării, prin intermediul echipei noastre de ingineri de service și experți în aplicațiile clinice.

Clienții noștri sunt spitale private și publice, centre de diagnostic private și publice precum și cabinete medicale mici.

Avem în portofoliul nostru curent de clienți peste 150 de spitale, peste 50 de clinici private și peste 100 de cabinete medicale, precum și toate lanțurile mari de furnizori de servicii medicale din România.

Echipa noastră de service asigură permanent suport tehnic în toată țara, pentru mai mult 60 de spitale publice și private, unde avem instalate:

  • peste 140 de aparate de anestezie și ventilație adulți;
  • peste 25 aparate de ventilație pentru secțiile de neonatologie;
  • mai mult de 20 sisteme de imagistică digitală a sânului;
  • peste 20 sisteme de osteodensitometrie.

Suntem o echipă încrezătoare, cu un înalt nivel de experiență, reprezentând pentru dvs. soluția de încredere pentru piața medicală de echipamente din România.

(Echipa Service  Papapostolou România)

Close