Proiecte Medicale Integrate

În prezent, profilul Companiei se dezvoltă în direcția furnizării de proiecte integrate, soluții complexe la cheie, cu ajutorul expertizei echipei noastre (formată din persoane cu peste 10 ani de experiență) și creșterea portofoliului nostru de produse.

PAPAPOSTOLOU SRL înțelege să își dezvolte permanent gama de servicii medicale adresate sistemului medical din România.

Începând din anul 2015, activitatea noastră a devenit mai complexă și ne mândrim cu succesele noastre în dezvoltarea de SOLUȚII INTEGRATE importante pe piața medicală din România, atât în domeniul Spitalelor Publice cât și a Clinicilor private.

În prezent, desfășurăm activități în domeniul soluțiilor integrate, oferind un PACHET COMPLET DE ECHIPAMENTE și SOLUȚII FINANCIARE pentru aceste echipamente în toate domeniile din piața românească.

Dorim să ne axăm din ce în ce mai mult pe furnizarea de proiecte integrate, soluții complexe la cheie, cu ajutorul expertizei echipei noastre (formată din persoane cu peste  10 ani de experiență) și creșterea portofoliului nostru de produse.

PORTOFOLIUL NOSTRU DE PRODUSE include nume de producători importanți, lideri de piață și companii tehnologice de top în domeniul medical. GAMA NOASTRĂ DE SOLUȚII include și se extinde în direcția proiectelor de imagistică de mari dimensiuni: mamografie și imagistică la scară mare (US, CT, RMN, ANGYO), pe bază de colaborare exclusivă sau preferențială cu lideri de piață din acest domeniu: Hologic și alte companii. De asemenea, compania noastră oferă o soluție integrată completă pentru neonatologie și o soluție solidă integrată completă pentru ATI/ICU.

Echipa Proiecte Integrate Papapostolou România

Proiect derulat și finanțat de către Banca Mondială România și Ministerul Sănătății din România

Finalizarea cu succes a proiectului prin care 68 de spitale din România au fost dotate cu monitoare de funcții vitale și stații centrale de monitorizare pentru departamentele ICU.


– Livrări în 68 de spitale în toată țara – spitale monospecialitate din București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, spitale din București și spitale județene și municipale din toată România.

– Un număr de peste 800 monitoare de funcții vitale livrate, instalate și puse în funcțiune în departamentele de ICU ale acestor spitale.

– Un efort logistic și tehnic considerabil, care a implicat o echipă PMEC multidisciplinară (tehnică, service și logistică), formată din 10-12 persoane.

Perioada de implementare: aprilie-noiembrie 2016

Perioada de livrare și instalare: septembrie-noiembrie 2016

 Finalizare: noiembrie 2016

Dotarea Complexă a Spitalului de Urgență Județean Alexandria

Echipamente livrate:

– echipamente de diagnostic imagistic: ecografe;

– echipamemente pentru bloc operator (sisteme de intervenții chirurgicale minimum invasive – laparoscopie, ginecologie, artroscopie);

– echipamente de monitotorizare pacient – monitoare de funcții vitale;

– alte echipamente medicale diverse (surse de lumină fixe și mobile);

– sistem informatic integrat de tip RIS- PACS pentru întreg Spitalul Județean de Urgență Alexandria

Perioadă implementare: martie-iunie 2016

Close