Participare la „WSIVA & ROANESTHESIA 2017 CONGRESS” / 28-30 septembrie, Timișoara

Participare la „WSIVA & ROANESTHESIA 2017 CONGRESS” / 28-30 septembrie, Timișoara

Suntem încântați să vă informăm că firma PAPAPOSTOLOU Medical Equipment va participa și în acest an, în perioada 28-30 septembrie 2017, la Timișoara, la „WSIVA & ROANESTHESIA 2017 CONGRESS”, un eveniment medical de excepție, sub a cărui titulatură sunt reunite:
– Congresul internațional „The 5th World Congress of Total Intravenous Anaesthesia & Target Controlled Infusion (TIVA-TCI)”;
– Cursul național „The 15th National Course of Guidelines and Protocols in Anaesthesia, Intensive Care and Emergency Medicine (GPATI)”.

Acest eveniment este organizat de Asociația pentru Anestezie-Terapie Intensivă „Aurel Mogoșeanu“, Timișoara, în colaborare cu „World Society of Intra Venous Anesthesia”, Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș“ Timișoara și Societatea Română de Medicină de Urgență și Catastrofă din România.

Locul de desfășurare este Centrul Regional de Afaceri (Bd. Eroilor nr. 22, Timișoara), o locație generoasă care oferă facilități moderne pentru organizarea de conferințe și expoziții de echipamente și medicamente specifice.

Fii la curent cu ultimele noutăți medicale 

În data de 29 septembrie 2017, PAPAPOSTOLOU Medical Equipment vă invită să participați la prezentarea făcută de dr. SVEN PULLETZ (Germania) pe tema „New Strategies of Lung Protective Ventilation”, care va fi susținută în sala EUROPA HALL, primul etaj, de la 12:30-13:00.

Testati ultimul model ELISA 800 (soft actualizat în august 2017) 

Așa cum v-a obișnuit, Papapostolou Medical Equipment va aduce și la această manifestare medicală echipamente medicale de ultimă generație din gama premium. În calitatea sa de unic distribuitor în România al Lowenstein Medical Germania, firma noastră va expune în standul său ultimul model al aparatului de ventilație ELISA 800.

Acest aparat vine dotat cu ultimul soft (august 2017) și conține esențialul pentru ventilație:
– user friendly;
– 26 moduri de ventilație (clasice, spontane, hibride closed-loop, invazive și non-invazive);
– PEEP finder;
– presiune esofagiană Peso;
– presiune în balonasul sondei IOT Cuffscout;
– weaninganalyze;
– Anaconda (singurul sistem omologat pentru această opțiune);
– VIT – tomografie prin impedanță electrică non-invazivă;
– noile moduri de ventilație cu protecție adaptivă a plămânului;
– noul mod de asistare în schimbarea între volum controlat și presiune controlată;
– butonul de help, pentru ușurința informării direct pe ecranul de bază.

Vă invităm să ne vizitați la standul nr. 32, unde aveți posibilitatea de a a testa echipamentele noastre, pe toată durata congresului.

Mai multe detalii despre acest eveniment medical puteți afla accesând: http://www.wsiva-ati2017.medical-congresses.ro/

Echipa Papapostolou Medical Equipment (PMEC)

Invitație la Conferința Națională de Neonatologie, Iași, 21-23 septembrie 2017


În perioada 21-23 septembrie 2017, vă invităm să ne fiți alături la cea de-a XIX-a Conferință Națională de Neonatologie, organizată la Iași de Asociația de Neonatologie din România, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie „Cuza Vodă” Iași și de Colegiul Medicilor din România.

Manifestarea va avea loc la Palatul Culturii din Iași și va avea o temă de mare actualitate: „INFECȚIILE NEONATALE.”

Cu această ocazie, vă vom putea prezenta ultimele noutăți din domeniul echipamentelor medicale destinate neonatologiei (aplicații în domeniul ventilației neonatale invazive și non-invazive) și vă vom oferi posibilitatea de a testa echipamentele noastre în stand, pe toată durata Conferinței.

În calitatea noastră de unic reprezentant în România al firmei Lowenstein Germania, vă asigurăm că veți avea permanent acces la cele mai noi echipamente de anestezie și ventilație asistată pentru neonatologie din gama premium.

Vă invităm să ne vizitați la standul nr. 3 din incința conferinței (http://neonatologieiasi.ro/amplasare-standuri/).

Vă așteptăm!

IULIAN AMARIE
Director general
Papapostolou Romania

Participare la Congresul SRATI 2017

În perioada 10-14 mai 2017,  Papapostolou Romania a participat la Congresul SRATI 2017, organizat de Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, care s-a ținut la Centrul International de Conferințe – Hotel Palace, Sinaia.

În cadrul acestui manifestări am promovat oferta noastră de echipamente de anestezie și ventilație, din gama premium, oferind calitate la cele mai înalte standarde! În România, suntem importatori exclusivi ai Heinen+Löwenstein Germania(https://hul.de/), unul dintre liderii mondiali pentru acest gen de echipamente. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la acest congres! IULIAN AMARIE Director general Papapostolou Romania

Spitalul de Urgență Galați – Achiziție ventilatoare neonatale LEONI PLUS

Începând cu data de 15 februarie 2017, Secția de Neonatologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” GALAȚI se alătură celorlalte secții de Neonatologie de nivel 3 din țară care au în dotare cele mai bune aparate de ventilație neonatală cu Înaltă Frecvență Oscilatorie.

Astfel, datorita unui program de investiții susținut de autoritățile locale, Secția de Neonatologie a fost dotată cu două ventilatoare neonatale cu Înaltă Frecvență Oscilatorie LEONI PLUS.
www.spitalulurgentagalati.ro

Spitalul Ponderas – Achiziție Mamograf cu Tomosinteză 3D

Sectia de Imagistica de la Spitalul Ponderas Bucuresti a fost dotata recent cu cel mai performant Mamograf cu Tomosinteză 3D – Selenia Dimensions de la Hologic.
Performanta aparatului, dublata de valoarea medicilor de la Ponderas vor face ca investigatia mamografica sa duca la formularea din start a unui diagnostic corect si la depistarea problemelor inca din faza de debut a bolii.

http://www.ponderas.ro/ro/policlinica/imagistica/

logo_poderas_r2

Spitalul Providența Iași – Achiziție Mamograf cu Tomosinteză 3D

logo-spital-providenta

Sectia de Radiologie-Ecografie-Mamografie de la Spitalul „Providenta” Iasi beneficiaza de curand de avantajele oferite de Mamograful Hologic cu Tomosinteză 3D, cel mai performant echipament din domeniul screeningului mamar.
Ca urmare a acestei investitii, echipa de medici va putea diagnostica corect și rapid formațiuni tumorale de dimensiuni milimetrice, aflate în stadiu incipient.
Pacientele au astfel acces la cel mai eficient și non-invaziv tratament, iar efectele neplacute de ordin fizic și psihologic sunt minime.

hero_selenia_dimensions_0

Spitalul Providența Iași – Achiziție Osteodensitometru DEXA

Cel mai complex Osteodensitometru DEXA din zona Moldovei se gaseste acum la Spitalul Providenta Iasi.
Pe langa grija primordiala fata de suflet, investitia recenta dovedeste ca in aceasta unitate medicala din structura Bisericii Ortodoxe Române medicii pot asigura servicii la un înalt standard de calitate si pentru ingrijirea trupului.
http://www.providentamedical.ro/spital

logo-spital-providenta

Spitalul “Providenţa” are o capacitate de 102 paturi, 2 săli de operație, o Unitate de Anestezie şi Terapie Intensivă, saloane și rezerve dotate și amenajate conform standardelor și oferă servicii de spitalizare de zi și continuă pentru toate categoriile de pacienți, atât din Iași, cât și din țară.

Din punct de vedere medical, spitalul este subordonat Direcției de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, ca şi celelalte unităţi medicale locale, iar din punct de vedere patrimonial aparţine Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei. Unitatea medicală se află în contract cu Casa Judeţeană a Asigurărilor de Sănătate (CJAS) Iaşi, mare parte dintre serviciile medicale fiind decontate.

Spitalul Providența este prima unitate medicală de acest gen din structura Bisericii Ortodoxe Române și oferă servicii medicale în cadrul celor cinci secții de care dispune: ATI- Anestezie Terapie intensivă; Chirurgie generală; Medicină internă (Cardiologie, Gastroenterologie); Oftalmologie; Recuperare medicală.

Spitalul oferă servicii medicale și în ambulatoriu, în specialități medicale și chirurgicale: Cardiologie, Chirurgie generală, Gastroenterologie, Medicină internă, Obstetrică – Ginecologie; Oftalmologie, Recuperare medicală (Balneo-Fizio-Kinetoterapie), Reumatologie, Stomatologie.

În Spitalul Providenţa se efectuează și o serie de explorări paraclinice specifice (analize de laborator, imagistică medicală şi explorări funcţionale), multe dintre acestea numai pe baza biletului de trimitere: analize medicale de laborator (biochimie, hematologie, microbiologie, parazitologie, anatomie patologică, citologie şi histopatologie); radiografii (toate tipurile); mamografii; ecografii (de abdomen, pelvis, părţi moi, de cord pentru adulţi sau copii); electrocardiograme; probe de efort.

Donna Medical Center – Achiziție Mamograf cu Tomosinteză 3D

La Donna Medical Center – Centrul de Excelență în Sănătatea Femeii puteti beneficia de cea mai noua si mai performanta tehnica in domeniul screeningului mamar, ca urmare a achizitiei unui Mamograf Hologic cu Tomosinteză 3D.
În plus, softul C-View, unic în România la Donna Medical Center, permite obținerea unor imagini 2D prin reconstrucția virtuală a imaginilor tridimensionale obținute la tomosinteză. Astfel, medicii de la aceasta clinica pot oferi un diagnostic corect printr-o singură expunere mamografică a pacientei, ceea ce presupune un nivel redus de iradiere.
În cazul mamografiilor digitale cu tomosinteză fără softul C-View, pacienta este expusă la iradiere de două ori, atât pentru realizarea tomosintezei, cât și pentru mamografia digitală standard 2D, neputând obține imaginile 2D reconstruite virtual.
donna-medical
Mai multe detalii: http://www.donna-medicalcenter.ro/

„Best in KLAS 2015” – Hologic Ranks First in Mammography Category Six Years Running

Hologic Ranks First in Mammography Category Six Years Running, Says Annual „Best in KLAS” Survey of U.S. Healthcare Providers
MARLBOROUGH, Mass., Nov. 16, 2015 /PRNewswire/ — Hologic, Inc. (Nasdaq: HOLX) announced today that the market research firm KLAS ranked Hologic products highest in the mammography category in its annual „Best in KLAS” awards. The ranking is based on the results of an independent survey of healthcare executives and clinicians by KLAS. It is the sixth consecutive year that Hologic has achieved the top rating in mammography.

„Customers say it is hard to find a weakness with Hologic,” KLAS said in their 2015 Best in KLAS report. „Ninety-seven percent of respondents say they would buy the (Hologic mammography) product again. Product quality and support both rate high, and providers see Hologic as the innovator in mammography. A few say Hologic can be expensive, but that the value received is worth the money spent.”

The annual Best in KLAS: Medical Equipment awards are based on U.S. healthcare provider evaluations of 14 categories of medical imaging and pharmacy automation equipment. Hologic mammography products scored highest in the mammography category, and highest of all the product categories evaluated.

„Hologic’s Genius™ 3D MAMMOGRAPHY™ exams are a revolutionary advance in breast cancer screening and diagnosis,” said Pete Valenti, Hologic’s Division President, Breast and Skeletal Health Solutions. „Genius 3D™ exams are clinically proven to increase invasive cancer detection while simultaneously reducing anxiety provoking recalls – an enormous benefit to patients and healthcare systems worldwide[i]. Beyond these clinical advantages is an unwavering commitment to our customers. Hologic strives to deliver unmatched total value – from national patient education campaigns to expanding insurance coverage to unmatched service and support – and we are pleased that our customers understand and appreciate the value that comes from partnering with us.”

In a women’s imaging report issued in August, KLAS noted that mammography providers scored Hologic highest in all 11 performance measures evaluated.[ii] The report noted that there is significant movement in the mammography space thanks to the advent of breast tomosynthesis technology. Sixty-five percent of the providers surveyed by KLAS planned to invest in breast tomosynthesis technology during the next two years, up from 57% in 2014.

OncoHelp Timișoara – Achiziție Mamograf Digital Hologic

Centrul de oncologie ONCOHELP se poate lauda cel mai performant mamograf digital HOLOGIC instalat in Timisoara.
De acum, pacientele centrului vor putea beneficia de mamografii facute cu un aparat modern, cu doza redusa de iradiere si specificitate crescuta.

In urma acestei achizitii desosebite, care a fost posibila datorita fondurilor stranse din comunitate, ONCOHELP a demarat si un generos proiect social – „Help 25”, prin care 5.000 de femei fara venituri din regiunea de Vest pot beneficia de mamografii gratuite.
Aceasta campanie, alaturi de alte programe de educatie medicala si depistare precoce a cancerului de san, vor duce, cu siguranta, la cresterea sanselor de supravietuire in randul femeilor.

Mai multe detalii: http://help25.ro
http://oncohelp.ro/centrul-de-oncologie/departament-de-imagistica/mamografia/
oncohelp_1
oncohelp_2

Close