Echipamente de Ventilatie Adulti si Copii

ECHIPAMENTE DE VENTILAȚIE PENTRU TERAPIE INTENSIVĂ „HEINEN + LOWENSTEIN” Ventilatoarele multifuncționale Heinen + Löwenstein pentru terapie intensiva pot fi folosite pentru ventilarea tuturor tipurilor de pacienti de la 500 g în sus. Tehnologia modernă cu microprocesor și tehnicile de măsurare precise asigura o terapie de ventilație corectă și strategii de ventilație individuale.

APARATE PREMIUM PENTRU VENTILATIE ADULT/COPIL

● Statii premium de ventilatie asistata, adaptate nevoilor clinice si celor mai noi cerinte pentru echipamente medicale ultra-moderne.

● Excelenta tehnica, gama completa de echipamente, solutii tehnice si functionale adaptate spatiilor medicale.

● Modele stand alone bazale si modele cu aplicatii inovatoare in ventilatia asistata a bolnavului critic.

● Aparate de ventilatie clasice sau supra-specializate- module specifice de ventilatie si module unice innovativece asigura  monitorizare complexa a bolnavului critic: Elisa 600, Elisa 800 si Elisa 800 VIT

● Inovatie in domeniul ventilatiei critice non- invasive: modul integrat de monitorizare non invaziva tip VIT( ventilator integrated tomography)

Papapostolou România (PMEC) este furnizorul dumneavoastră pentru cele mai noi metode de anestezie și ventilație asistată de la Heinen+Lowenstein Germania.

Echipamente de Ventilatie Adulti si Copii

Close